Khamis, Mac 10, 2016

MAJLIS WATIKAH PELANTIKAN 

PENGAWAS SEKOLAH, PENGAWAS PUSAT SUMBER, KETUA & PENOLONG KETUA DARJAH & PELANCARAN MINGGU DISISPLIN SK CHERANG RUKU 2016


TARIKH : 6 MAC 2016
MASA : 8.00 PG
TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA UNIT HEM SK CHERANG RUKU KERANA BERJAYA MENGANJURKAN MAJLIS WATIKAH PELANTIKAN INI DENGAN JAYANYA. KERJASAMA YANG DIBERIKAN OLEH SEMUA PIHAK MEMBOLEHKAN MAJLIS INI BERJALAN DENGAN LANCAR. MAJLIS WATIKAH PELANTIKAN PENGAWAS SEKOLAH, PENGAWAS PUSAT SUMBER, KETUA & PENOLONG KETUA DARJAH & PELANCARAN MINGGU DISISPLIN SK CHERANG RUKU 2016 TARIKH : 6 MAC 2016 MASA : 8.00 PG TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA UNIT HEM SK CHERANG RUKU KERANA BERJAYA MENGANJURKAN MAJLIS WATIKAH PELANTIKAN INI DENGAN JAYANYA. KERJASAMA YANG DIBERIKAN OLEH SEMUA PIHAK MEMBOLEHKAN MAJLIS INI BERJALAN DENGAN LANCAR.

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
MAJLIS WATIKAH PELANTIKAN PENGAWAS SEKOLAH, PENGAWAS PUSAT SUMBER, KETUA & PENOLONG KETUA DARJAH & PELANCARAN MINGGU DISISPLIN SK CHERANG RUKU 2016 TARIKH : 6 MAC 2016 MASA : 8.00 PG TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA UNIT HEM SK CHERANG RUKU KERANA BERJAYA MENGANJURKAN MAJLIS WATIKAH PELANTIKAN INI DENGAN JAYANYA. KERJASAMA YANG DIBERIKAN OLEH SEMUA PIHAK MEMBOLEHKAN MAJLIS INI BERJALAN DENGAN LANCAR.

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu

Tiada ulasan:

   TAHUN BARU SEMANGAT BARU "KEBERSAMAAN DEMI SKCR"